Om projektet

Smålands smultron är en sorts inspirationsblogg för er som letar efter extraordinära upplevelser, njutbara intryck i all enkelhet eller bara något att fördriva tiden med.

Syftet är att inspirera med inlägg om lokala oaser i Småland med omnejd. Det kan vara kulturella hembygdsgårdar, söta caféer, fridfulla spa, fyndiga diversehandlare, sköna naturplatser, härliga gårdsbutiker, mysiga marknader, mastiga museum, vidunderliga vandringsleder, lockande lekparker, konstnärliga hantverksbodar medmera.

Att experimentera i köket är ju alldeles för roligt och en stor del av mitt liv i Småland. När andan faller på, lägger jag därför upp lyckade recept. Främst med fokus på sånt som gör att kroppen mår bra. Strax ska jag slänga in några blivande glutenfria frallor i ugnen. Degklumparna har jäst i över 90 minuter, vi får se hur det blir ;)

I skrivande stund är det också storm och snöar i sidled, jag korsar mina fingrar och tår i hopp om att strömmen inte ska försvinna. Vinden vet hur den ska blåsa så det ryker och jag kom precis på att ”När det snöar i sidled” måste få en plats här på bloggen. Om inte annat för att jag ska få chansen att dela med mig av sånt som piggar upp när det stormar.

Lev livet lite godare! / Anna

Kategorier