Smålands goda

smalandsgoda_collage

Jag måste slå ett slag för mitt projekt Smålands goda!

Det är långt kvar till Jul kan tyckas, men om du har många anställda, en stor familj eller en stor skara vänner som du vill ge just lådor till så kan man aldrig beställa för tidigt.

Man kan välja mellan färdigkomponerade presentlådor eller varför inte beställa bara lådor, påsar och/eller vilka godsaker som du vill. Ovan kan du se några exempel på färdiga lådor.

Jag har ett väldigt enkelt, men funktionellt beställningsformulär på hemsidan, men det går också bra att mejla eller ringa om du har några frågor eller vill komma med en order.

Jag säljer Smålands goda nu inför jul, men framöver vid större beställningar kan jag leverera i princip året runt. Tänk då på att inte vara ute i sista minuten eftersom leveranstiden kan variera kraftigt från ca 2-6 veckor.

Läs mer >>

Hjärtliga hälsningar / Anna

 

Nya lådan med lock

smalandsgoda_lada_ny1

 

Häromdagen fick jag en av Smålands godas nya presentlådor levererad. Är mer än nöjd, den är jättefin!

Nytt för i år är också att du kan välja vilka produkter du vill ha, både med eller utan låda/påse. Mina färdigkomponerade lådor kommer dock ha ett förmånligare pris.

Vill du vara säker på att du får önskat antal lådor till julklappsutdelningen behöver jag få in din beställning i augusti.

Kika gärna in på hemsidan www.smalandsgoda.se för att se vilka nyheter som tillkommit. Inom kort kommer den uppdateras med priser osv.

Varmt välkommen med din beställning!

Smålands goda – Sommarkväll i Ödestugu 18.00-21:00

smalandsgoda_collage_produkter

Ikväll, onsdag den 10:e juni, kommer jag att sälja småländska godsaker vid Sockenhuset i Ödestugu mellan 18:00-21:00. I Smålands godas sommarkvällssortiment finns ibland annat mumsiga kolor, karameller, must, cider, ölkorv, salsa och kaffe.

Vill du köpa en present till någon du tycker om finns det också påsar och presentlådor med tillbehör som träull, väv och snören. Man kan betala med kort vid mitt bord.

 

Lev livet lite godare! /Anna

Läs mer om Sommarkväll i Ödestugu >>

Kategorier