Share

lustfyllt
Egentligen huserar Lustfyllt alldeles strax utanför Smålands gränser, men jag kan inte låta bli att ha med det här, det är ju ändå Jönköpings län.  Är du, som jag, en riktig gottegris och gärna åker på en utflykt för att uppleva något nytt så är det här ett väldigt bra sätt att spendera din tid. Ett tips är att du är smått hungrig innan du åker dit för annars blir du kanske besviken att du inte orkade äta så mycket som du hade önskat av den smakfullt uppdukade fikabuffén som lockar dig tillbaka om och om igen trots att du egentligen passerat mättnadsgränsen för länge sen.

Efter att du tillslut insett att det inte får plats mer fika i din kropp kan du ”rulla runt” och titta på alla fina saker som finns i deras inredningsbutik. Caféverksamheten (vars öppettider annonseras på hemsidan och facebook) varvas med planering och service kring evenemang, främst bröllop.

Lev livet lite godare!  / Anna

 

Läs mer > >


GPS-koordinater:
 57°54’59.8″N 14°07’25.9″E