Share

ulvstorpsgard-spaStrax utanför Jönköping intill en liten sjö ligger Ulvstorpsgård. Förutom praktisk och bekväm övernattning på deras bed & breakfast kan man också besöka gården för att koppla av och njuta i deras spa. Det fina och mysiga lilla spat är beläget väldigt vackert precis vid sjökanten, vilket är en lyx du kan njuta av under hela din vistelse.

Här kan du koppla av i några timmar tillsammans med en kompis eller mindre sällskap. Varför inte doppa fötterna bland kittlande doktorsfiskar, basta med utsikt över sjön eller bada hett bubbelbad på utedäcket med ett svalt glas mousserande vin i handen. Som avslutning kan du och dina vänner äta något gott från deras smaskiga meny (beställs i förväg). Rekommenderas varmt!

Hemsida: Läs mer >>

Hitta dit!
GPS-koordinater: N 57° 45.343′, E 14° 5.567′

Lev livet lite godare!  / Anna