Share

theodorshus
Efter att vi fått ett tips bestämde vi oss för att ta en Smultron-utflykt till Smålandsstenar.  Det var en solig vårdag i april och vår resa dit kantades av trevliga, fina människor som tog sig tid att prata med oss. Anki och Elisabeth på Theodors Hus var inget undantag. Vi är väldigt glada och tacksamma för att vi fick höra deras historia och strosa runt i deras mysiga butik som är en hemtrevlig blandning av skor, kläder, accessoarer, inredning, en och annan möbel, lampor, tvålar och kakor m.m. Att de köpte en gammal fin sekelskiftesvilla att driva butiken i gör allt ännu bättre.

Anki och Elisabeth sprudlar av idéer om hur, och med vad, de kan fylla sitt vackra hus. När som helst kan skor och vaser få samsas med trallande trubadurer, rykande heta kaffekoppar och smaskiga bakelser. Det kan alltså vara värt att hålla koll på vad som händer i Smålandsstenar.theodorshus2

Hemsida: Läs mer >>

Hitta dit!
GPS-koordinater: 57°09’43.0″N 13°24’40.2″E

Stanna upp, njut av livet!  / Magdalena & Anna