Share

huskvarna_hotell_vandrarhem_1

I Huskvarna finns ett av Sveriges garanterat fräschaste vandrarhem. De senaste åren har det renoverats för glatta livet och det är en pågående process för det finns ca 40 rum, de flesta med WC på rummet. Du kan också ha medhavd mat och laga något gott i en av de två välutrustade gästköken. Duschrum finns på varje våning.

Vill du slippa att ta med egen frukost kan du strosa ner till en traditionell svensk frukostbuffé med färska frallor, ost och skinka, kokt ägg, smörgås, kaffe m.m. Sillen är ett inslag som nyfikna utländska gäster både förundras och förskräcks av.

huskvarna_hotell_vandrarhem_2

Förutom vandrarhemsrum kan du också husera i ett av hotellrummen i Rosendala gård som ligger intill vandrarhemmet och ägs av samma ägare, familjen Hyltse. Du kan njuta av väldigt fina rum som renoverats i gustaviansk anda.

Är du sugen på ett kvällsdopp en varm sommarkväll är det gångavstånd till närmaste strand.

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

 

GPS-koordinater: 57°47’39.7″N 14°16’14.7″E