Share

Nu till helgen är det slutspurten för Huseby bruks årliga julmässa. Har du ingenting speciellt för dig och längtar efter julen är det här den ultimata helgaktiviteten. Du får dig en rejäl dos av tomtar, halmbockar, marsaller, diverse matbodar, konst och hantverk och framför allt mysig julstämning i höstmörkret.

”Möt ett unikt och genuint hantverkskunnande och handla läckerheter av landets bästa småskaliga mathantverkare
på Nordens största julmässa, Smålandsjul på Huseby, den 8-16 november.170 olika utställare – skickliga slöjdare, designers och spännande gårdsföretag med egentillverkade delikatesser – deltar i elva olika lokaler.Varje kväll tänds 500 marschaller och 200 julgranar och sprider en fantastisk och magisk stämning.”

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

GPS-koordinater: N 56° 46.733′, E 14° 35.381′