Share

smalands_smultron_uppgrenna_naturhus

Planerad invigning i juni 2015!
”Uppgrenna Naturhus, en unik hållbar mötesplats utmed Vätterns östra strand strax norr om Gränna. Konferenser, kafé, välgörande behandlingar, konserter, uthyrningsrum, guidade visningar.”

”HelhetssynHela idén syftar till att värna om människors hälsa och välmående, och detta i ett unikt miljövänligt hus, med eget kretsloppssystem. Ambitionen är att visa ett sätt att bygga och bo, och bedriva verksamhet i samklang med naturen. Hur människan kan dra nytta och gynnas av detta, utan att för den skull ge avkall på bekvämlighet och estetik.

Platsen för verksamheten ligger fyra km norr om Gränna, utmed turistvägen, med en helt magisk utsikt över Vättern. Den ligger även inom biosfärsområde Östra vätterbranterna.Den ”gröna” tråden genom hela projektet är växter och växande, som i sin tur leder till lugn och återhämtning för människan.Vi vill erbjuda en oas som attraherar alla sinnen och som får besökaren att stanna upp och ”bara vara” en stund.”

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

GPS-koordinater: 58°03’44.2″N 14°29’56.1″E