Share

smalands_smultron_ettlitethus_bredaryd
Foto: Ett litet hus

Den här söta blomsterbutiken i Bredaryd måste lyftas fram. Inte bara för att de har känsla för smakfulla blomsterarrangemang och tillhörande gåvor och inredning. De ger ett väldigt trevligt bemötande och tog sig tid att lyssna mig och min kära vän Magdalena när vi oanmält stövlade in och frågade dom en massa frågor och bad dom att skrika sitt bästa vårskrik – på film. Det är inte alla som skulle ställa upp på det.

Det var en tidig vårdag när vi begav oss ut på upptäcksfärd i Småland. När vi snurrade runt i Bredaryd i jakt på något trevligt att skriva om var Ett litet hus i Bredaryd det som stack ut och som vi fastnade för. Vi kan givetvis ha missat  en hel drös med ”smultron”, men så är det med det. Vi hoppas att Bredaryds invånare stödjer sin blomsterhandlare och har du vägarna förbi kan du lika gärna köpa med dig en fin liten gåva till dina nära och kära.

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

GPS-koordinater: 57°10’24.8″N 13°44’15.4″E