Share

smalands_smultron_dalskarscamping1
Foto: Dalskärs camping

Har en förhoppning om att resa förbi Bergkvara den här sommaren. Här verkar finnas det mesta för en lyckad semester.

 Dalskärs camping, stugor & gästhamn ligger i Bergkvara Torsås kommun på Kustvägen Sydost. Du siktar Ölands Stora Alvar på andra sidan Kalmarsund. På Dalskär har vi nästan alltid sol och det regn som kommer faller oftast nattetid. Alla stuggäster och nästan alla campinggäster har havsutsikt. Campingen har även strandtomter och säsongsplatser, säsongscamping för husvagn.”

”Här finns uppvärmd pool, havsbad med vattenstudsmatta, bangolf, boule, hästskokastning, beachvolley, golf, cykel- och vandringsleder, lekplatser, ledarledda aktiviteter för barn, barndisco, internet, samlingslokal i hamnen, Lionsgrillen en grillplats under tak vid havet, Café&Glass, Servicebutik med bl.a. nybakta frallor varje dag och Restaurang Dalskärs Sjökrog med fullständiga rättigheter där du kan njuta vällagad svensk husmanskost och/eller à la carte i härlig miljö – med underbar utsikt över Kalmarsund. Under säsong arrangeras även musik- och underhållningskvällar.”

smalands_smultron_dalskarscamping2

”Hamnen och Bergkvara en svensk idyll med mycket variation i omgivningarna, kustsamhälle, småstadsatmosfär, skogsjordbruk, historisk kultur som Moberg och levande kultur i t.ex. Glasbruk och Konsthantverk. Öland ligger inom bekvämt räckhåll.

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer om campingen >>

Läs mer om Sjökrogen >>

GPS-koordinater: 56°23’28.4″N 16°05’24.9″E