Share

smalands_smultron_dalskars-sjokrog_bergkvara1
Foto: Dalskärs sjökrog

Har en förhoppning om att resa förbi Bergkvara den här sommaren. Här verkar finnas det mesta för en lyckad semester.

”Sjökrogen ligger vackert vid Dalskärs camping i Bergkvara, mitt emellan Kalmar och Karlskrona. Restaurangen rymmer ca. 120 personer och har dessutom en altan, där ni kan avnjuta en god måltid med en av Sveriges vackraste vyer över Kalmarsund.”

 ”Dalskärs sjökrog grundades 2003 av mig Daniel Johansson tillsammans med min dåvarande kompanjon. Under fem år så utvecklade vi restaurangen från en småskalig pub/restaurang till en välbesökt sjökrog.”

smalands_smultron_dalskars-sjokrog_bergkvara2

”2008 beslutade jag och min sambo Pernilla Lundgren att driva restaurangen vidare. Vi har under denna tid ökat vår kundkrets för varje år och till och med dubblerat antalet matgäster. Vi har framförallt öppet sommarmånaderna men öppnar även upp för beställningar, catering, matlagningskurser och julbord under resten av året.

– Serverar allt från husmanskost till à la carte
– Fullständiga rättigheter
– Havsutsikt från alla bord
– Handikappsanpassat
– Temakvällar så som räkfrossa, planksteksafton, filébuffé med mera”

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

GPS-koordinater: 

56°23’28.4″N 16°05’24.9″E