Share


Foto: Smålandsgården

Smålandsgårdens mål är att: ”skapa en enkel och ombonad känsla där du som gäst blir en del av familjen och där närheten till vatten och natur ger din vistelse det lilla extra.” De ser ut att ha lyckats bra med det.

”Köket är hjärtat på Smålandsgården och överraskar med rustik mat tillagad och serverad med kärlek. Vi utgår ifrån fräscha säsongsanpassade råvaror från trakten och naturens eget skafferi.

Smålandsgården ligger precis vid sjön Ören. Här finns en egen liten badstrand med fint fiskevatten. Det är mycket långgrund och sandbotten vilket gör det barnvänligt och enkelt att gå in i vattnet. Det finns kanoter och roddbåtar att hyra av oss. Vi kan även ordna fiskekort, men ta med egen fiskeutrustning. Här kan ni läsa mer om fiske i Ören.

I vår närhet finns vackra skogar med mindre  vandringsstigar och större leder. Bara två kilometer från hotellet hittar du Holavedsleden, vilken tar dig västerut mot Gränna, eller österut mot Tranås. Lite längre bort finns John Bauerleden, som sträcker sig mellan Gränna och Huskvarna.

Att komma till möte på Smålandsgården känns verkligen avslappnade. Här får man utan tvekan energi till mötet. Sinnen öppnas och trivsel infinner sig.”

 

Lev livet lite godare! /Anna

 

Läs mer >>

GPS-koordinater: 58°00’23.4″N 14°34’28.9″E