Share

smalandssmultron_bauergarden_1

Foto: Bauergården (bilder badplatsen Anna Gebhard)

Tidigare i veckan hade jag möjligheten att besöka den nya fräscha Bauergården i Bunn. Jag fick ibland annat kika in på rummen i både huvudbyggnaden, i en av de röda små stugorna, spana in husvagnscampingen och besöka anläggningens ”bastulänga” vid badplatsen intill där också kanotuthyrningen ligger. Praktiskt nog finns också ett litet charmigt kapell som kan användas vid bröllop och dop.

 

”BauerGården har 26 rum och kan erbjuda boende av olika slag. Alltifrån komfortabelt hotellboende i designade DeLux-rum i huvudbyggnaden till dubbelrum i Lilla Hotellet och i våra andra byggnader. Och på vår fullt utrustade ställplats erbjuds övernattning i egen husbil.

Hotellrummen är designade av inredaren Elisabeth Lejon, som även svarar för interiören i restaurang- och konferensdelen.

Vårt kök håller högsta klass och serverar utsökt mat, lagad med lokala råvaror, allt efter årstid och tillgång.

Varje söndag dukar vi också upp vårt härliga smörgåsbord. 

De stora härliga glasytorna i restaurangen skapar ljus och rymd och öppnar upp mot landskapet utanför. Sommartid kan du självklart även njuta av vår trevliga uteservering.

Mat och dryck serveras självklart i en väl samstämd harmoni, där vår hovmästare gärna ger förslag utifrån vald meny.”

smalandssmultron_bauergarden_ute

”I området kring Bunn finns ett stort utbud av härliga upplevelser och aktiviteter för alla åldrar och för olika intressen. Vi kan bl a erbjuda: Relaxavdelningar i både Sjöstugan och i huvudbyggnaden, kanotuthyrning, badstrand med egen brygga, bastu och grillplatser, midsommarfirande, bröllop och dop.

 

Lev livet lite godare! /Anna

Läs mer >>

GPS-koordinater: 57°56’11.1″N 14°29’30.9″E